Hej,

Det var en jättefin resa i ett spännande och vackert land. Allting fungerade perfekt med chauffören, tider och planering. Vi tänker att vi ska komma tillbaka men med ett delvis ändrat upplägg.

Givet att vi hade ganska kort om tid tycker vi upplägget var bra. Det är omöjligt att veta men med ”facit” i hand hade vi hellre stannat en natt till i Nuwara Eliya och det osannolika Grand Hotel och hoppat Kandy. Men det är ju så vi är. Knuggles och ”tältstället” var annorlunda men väldigt trevligt och minnesvärt för våra mobiluppkopplade barn… Trekkingen var härlig här.

Hotell:

Udawalawe – mycket bra. Avslappnat och perfekt läge.

Grand Hotel – helt otroligt. Hit återkommer vi gärna för att vara flera dagar.

Knuggles – Trevligt och fräscht men ganska annorlunda. Jag tror man måste vara beredd på att det inte finns el och mobiltäckning. Vi tog även med oss egen öl och snacks mm. Vi var förberedda.

Goldi Sands – fint men lite mycket ”charter” för vår smak. Bra läge dock med att hinna med ett dopp i havet och nära till flyget.

Chauffören:

Prickfri. Körde väldigt bra och kändes aldrig otrevligt/osäkert. Bra guidning i Kandy.

Programupplägget:

Bra, som sagt. Vi valde bort tågresan för ytterligare en morgon i Udawalawe NP och vi hade gärna tagit en natt till på Grand Hotel men det visste väl ingen i förväg… Vi tycker att vi fick till oss mycket av vad Sri Lanka kan erbjuda och blev triggade till ett nytt besök.

Tack för hjälpen.

Mvh

Magnus